Restaurant Braseria la Pelegrina

Avinguda Pelegrina 14,08720 Vilafranca del Penedès - Mapa

 

93 818 11 34

 

 

    Llegir més   

 

Descripció

El Restaurant Braseria La Pelegrina és una referencia al barri vilafranquí de l'Espirall.

La seva cuina casolana sempre esta acompanyada de la brassa permanentment oberta per atendre als clients que volen menjar l'excel·lent carn que s´hi cou des de l'esmorzar fins el sopar.

La Pelegrina amb una cuina de primera qualitat ofereix cuina de mercat i mediterranea però sempre oferint als seus clients els productes de temporada.

Per això el menú calçotada és una de les opcions diaries que te el restaurant.

Per dinar el menú diari és a 9,50 euros.
I els dissabtes a 12 euros.

Les nits de divendres, dissabtes i vigilies de festius, a l´Espirall, tambè s'ofereix un menú amb carn o peix a la planxa, beguda, postres i cafè per només 20 euros.

Als matins per esmorzar hi ha plats de forquilla i ganivet per 4,80€ laborales (dissabtes 6'50€)
O entrepà més beguda per 3,70€.
La carta de la Pelegrina és complerta, tant en plats com en begudes (fins i tot vi ecologic).

I no decep als clients, molts dels quals són fidels de la casa.

Els Cargols a la llauna, bacallà gratinat amb all i oli, Jarret de xai, amanides, tapes (entre les que destaquem les croquetes), torrades, carn a la brassa i els plats de peix o els guissats són especialitats d'aquesta casa dirigida per Jose Luis Izquierdo de la mà de Loli Lamela i un equip humà que ens farà sentir com a casa.

Amb l'arribada del bon temps, les terrasses, sobre tot la que tenen a l'interior del local que ens permet pendre els apats a la fresca.

La Pelegrina fa banquets per grups, celebracions de comunions o casaments, dinars-sopars d´empresa o sezillament reunions d'amics en menús que s´adapten al pressupost dels clients.

La Braseria Pelegrina està ubicada a l´Avinguda Pelegrina número 14 de Vilafranca del Penedès amb pàrquing públic davant mateix.

Obre de 7 del matí fins a mitjanit

Tanca per festa setmanal els diumenges i festius.

No dubtin que quedaran contents si passen per La Pelegrina.

   
Galeria
braseria-pelegrina_01.jpgbraseria-pelegrina_02.jpgbraseria-pelegrina_03.jpgbraseria-pelegrina_04.jpgbraseria-pelegrina_05.jpgbraseria-pelegrina_06.jpgbraseria-pelegrina_07.jpgbraseria-pelegrina_08.jpgbraseria-pelegrina_09.jpgbraseria-pelegrina_10.jpgbraseria-pelegrina_11.jpgbraseria-pelegrina_12.jpg
 
Mapa