Pneumàtics Balart

C/ Sant Fèlix, 28 - 08720 Vilafranca del Penedès - Mapa

93 817 34 09 / 651 703 399
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.pneumaticsbalart.com


  Descripció

S. Balart i Catasús és una empresa familiar fundada a finals del 1998.
L'empresa la va constituir Salvador Balart Llorens després de més de 20 anys d'experiència en el món de la mecànica.
En l'actualitat Balart i Catasús la forma un equip humà de 8 persones.
L'empresa es dedica a tot tipus de mecànica per a l'automòbil, venda i muntatge de pneumàtics i, sobretot, es destaca per l'especialització en alineats de direcció de tot tipus de vehicles.

SERVEIS

PNEUMÀTICS:
Només treballem amb aquells fabricants que ofereixen les més altes prestacions sense sacrificar la seguretat del seu vehicle. 
Al nostre taller trobaràs una àmplia gamma de pneumàtics per a tot tipus de vehicles. T'assessoraran sobre quin és el pneumàtic que millor s'adapta al teu tipus de vehicle així com al tipus de conducció sense descuidar en cap moment totes les garanties de seguretat que ofereixen les marques de pneumàtics amb les que treballem.
Et donem la possibilitat d'inflar amb nitrogen.
Equilibrat electrònic. 
D'altra banda disposem dels pneumàtics amb la tecnologia més avançada en quant a seguretat i confort com els Run on Flat de Goodyear i Dunlop amb la seva tecnologia antipunxada.

MECÀNICA

Manteniment integral i venda de qualsevol recanvi per al vehicle:

 • Additius per a motors i radiadors
 • Bugies i escalfadors
 • Corretja de distribució i corretges auxiliars
 • Embragatge i caixa de canvi
 • Escombretes eixugaparabrises
 • Plaques de matrícula
 • Circuit de refrigeració
 • Culata
 • Turbo
 • Transmissions
 • Suspensió i direcció
 • Revisió Pre-ITV

AMORTIDORS
Un correcte sistema de suspensió del teu vehicle assegura un alt grau de seguretat dinàmica en la teva conducció i de confort dels passatgers. 
El sistema de suspensió garanteix una bona agafada del teu vehicle, estabilitat en les corbes i una menor distància de frenada pel que no dubtis a acudir al nostre taller per oferir un exhaustiu diagnòstic i assessorar davant d'un comportament anòmal dels teus amortidors o qualsevol altre element de la suspensió del teu vehicle.

FRENS
Nosaltres entenem que el sistema de frenada és un element d'especial rellevància en la seguretat del vehicle. 
El nostre taller t'ofereixen l'oportunitat de realitzar un minuciós diagnòstic del sistema de frens: pastilles, discs, latiguillos, .... Acudeix a nosaltres davant de qualsevol anomalia que puguis trobar-te en frenar el vehicle, et proposarem la millor solució.

ALINEATS
El nostre taller compta amb la maquinària idònia per garantir una correcta alineació del teu vehicle.
Una correcta alineació impedeix que els teus pneumàtics tinguin un desgast irregular, i que els viratges del teu vehicle siguin precisos. T'informarem sobre l'estat de l'alineació en funció del model de vehicle i les cotes que el teu vehicle necessita per garantir una geometría correcta.

OLIS
Els nostres experts coneixen la millor manera de protegir i allargar la vida del teu motor.
Al nostre centre trobaràs el lubricant que més s'adeqüi al tipus de motor del teu vehicle cuidant al màxim les especificacions exigides pels fabricants i oferint el producte idoni per optimitzar el rendiment del teu vehicle minimitzant el desgast de components i allargant la vida útil dels mateixos.

ESCAPAMENT
Acudeix al nostre taller i deixa que els nostres experts t'informin sobre l'estat del tub d'escapament o catalitzador del teu vehicle.
A més t'assessoraran sobre les conseqüències de l'existència d'un escapament deteriorat i t'aconsellaran la millor opció per:
Que el teu vehicle no perdi rendiment, potència i parell motor.
Evitar sorolls molestos procedents de vibracions o picades a l'escapament.
Ser respectuós amb el medi ambient i optimitzar la qualitat dels gasos que escapen a l'atmosfera a causa de la combustió en el motor.

BATERIES
Vine i et farem un ràpid diagnòstic sobre l'estat de la teva bateria.
Un diagnòstic de la bateria ajuda a discriminar problemes elèctrics i centrar l'avaria en algun altre component. Treballem exclusivament amb una gamma de bateries amb les més altes prestacions per evitar que el seu vehicle tingui problemes d'arrencada o d'alimentació a causa d'una bateria de mala qualitat.

CLIMATITZACIÓ
El sitema de climatització és reversible. Calor o fred, regula la temperatura a l'habitacle i garanteix un desentelament ràpid i eficaç dels vidres.
Un sistema de climatització en bon estat garanteix una millor visibilitat i, per tant, més seguretat.
En el nostre taller pots carregar d'aire condicionat amb gas (R134a), revisió del circuit, substituir el filtre d'habitacle, substituir el filtre deshidratant i neteja del circuit per treure la humitat i la mala olor.

LLANDES
Al nostre taller trobaràs una àmplia gamma de dissenys de llandes.
Informa't sobre models, marques, preus i fabricants de llandes i dóna-li un toc personal al teu vehicle.

ENGANXALLS
En el nostre taller pot muntar tot tipus d'enganxalls per a transport, fixos i desmuntables.

DIAGNOSIS
El diagnòstic electrònic ens permet llegir les centraletes electròniques del vehicle.
Al nostre taller et podem fer una revisió preventiva, detectar si s'ha produït alguna fallada memoritzada o buscar si hi ha mal funcionament d'algun element que pugui causar un problema en el sistema de control del vehicle.

ACCESSORIS
Poms, volants, pedals, pilots ... passa't per algun Vulco especialista en personalització i dóna-li un toc exclusiu al teu automòbil. I si el que vols és comptar amb els últims avenços tecnològics disposem de navegadors, equips d'àudio, reproductors de DVD i mans lliures entre altres articles.

Entra a la nostra web i podras veure els nostre productes i comprar on line.

www.pneumaticsbalart.com


  Mapa