Rafael Sansón

Carretera Santa Fe, 8 - 08792 La Granada - Mapa

Telèfon: 93 897 50 92 - Fax: 93 897 47 13

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.rsanson.com

Facebook/PlanxisteriaIPinturaRSanson


  Descripció

Oferim servei a particulars i empreses.

Treballem amb totes les marques i models del mercat, així com amb totes les companyies d’assegurances.

Experiència i proximitat

Planxisteria i Pintura R. Sansón compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la xapa i pintura de l’automòbil.
La professionalitat adquirida al llarg d’aquest temps s’ha vist recompensada amb la confiança dels nostres clients habituals.

El nostre taller es troba a La Granada, a 200 m de la carretera Vilafranca-Igualada (C-15), i a només 3 km de Vilafranca del Penedès. Donem servei a tota la comarca de l’Alt Penedès, atès que gaudim d’una excel•lent comunicació per carretera.

Versatilitat i recursos

Cobrim un ampli horari, de 08:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00, de dilluns a divendres.

A les nostres instal•lacions disposem de la maquinària més moderna per realitzar tot tipus de reparacions de carrosseria, des de petits cops a grans sinistres, a més d’un gran ventall d’altres serveis especialitzats.

Responsabilitat

Us garantim el millor resultat en les nostres operacions, ja que totes les reparacions es duen a terme seguint els estàndards establerts pels fabricants.
Els residus generats per la reparació del seu vehicle són tractats adequadament, amb procediments respectuosos amb el medi ambient.

Cerquem donar el millor servei als nostres clients, abans i durant la reparació. Consulteu l’apartat de ‘serveis’ de la nostra web i comproveu-ho.
Per contactar amb nosaltres, podeu emplenar el formulari de ‘contacte’ o trucar al 938975092.


  Mapa
 

Ampliar Mapa