Mercè Santacana Gallego

Sant Joan de Mediona - Mapa

Vilafranca del Penedès Mapa

 

Tel. 606 874 744

 

 

    Llegir més   

 

Descripció
  • Fisioteràpia. És una disciplina que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per a poder pal·liar els símptomes de moltes lesions, disfuncions i malalties i recuperar la funcionalitat alterada sempre dins d’una visió global i a través de diferents tècniques físiques. 

 

  • Fisioteràpia en arts escèniques. Prevenció i tractament de lesions dels instrumentistes, cantants, actors/actrius, ballarins,...
  • Embenat neuromuscular. La seva finalitat és el tractament de lesions musculars, articulars, neurològiques i lligamentoses així com la reducció de la inflamació i l'edema a través de un component mecànic. 

  

  • Punció seca. La punció seca (PS) és una opció terapèutica molt eficaç, que consisteix en fer servir l’estímul d’una agulla pel tractament del dolor muscular.
    Es fa servir l’adjectiu “seca” (en anglès “dry needling”), per emfatitzar el fet de que no s’infiltra cap agent químic i així, distingir-la d’altres tècniques invasives.

Amb aquesta tècnica aconseguim:

Disminuir el dolor un 60-80%, des de la primera sessió.

Relaxar la musculatura.

Reduir el temps de teràpia, ja que en absència de dolor es pot treballar amb  més rapidesa i estabilitat.


  • Auriculopuntura (acupuntura a l’orella). L’auriculoteràpia és un mètode de diagnòstic i tractament centrat en el pavelló auditiu i basat en la Medicina Tradicional Xinesa.

Aquesta teràpia natural o alternativa utilitza l’acupuntura com a tècnica de tractament a la zona auricular per tal de restablir l’energia de la persona.

Les al·lèrgies, ansietat, asma, cefalees i migranyes, depressió, insomni, fractures, contusions, tendinitis, neuràlgies, estrenyiment i d’altres, són patologies per a les que pot estar indicada.

  •  Mesoteràpia homeopàtica. Consisteix en injectar petites quantitats de medicaments, normalment homeopàtics, antihomotòxics, fitoteràpics,... a nivell intradèrmic, subcutani  o molt superficial. La Mesoteràpia Homeopàtica no té efectes secundaris, amb la qual cosa, no pot causar danys posteriors, aconseguint excel·lents resultats en la majoria dels casos. Generalment, es procedeix a aplicar micro infiltracions a la zona afectada, però també podem utilitzar-lo en punts d'acupuntura, per aconseguir un increment en la resposta terapèutica.

S’aplica a patologies derivades d’una lesió esportiva, una lesió traumàtica o reumatologia en general (lumbàlgies, cervicàlgies, artrosis, tendinitis, túnel carpià,..)

 

  • Professora del Mètode Pilates nivell bàsic.

 

Fisioterapeuta Num. Col. 6345
   
Mapa
Sant Joan de Mediona 

Vilafranca del Penedès