Dolçmat Llaminadures

 C/ Cabernet, 6 - Pol. Ind. Clot de Moja - Mapa

  

Tel. i Fax: 93 817 41 63 - Mòbil: 687 512 948

dolcmat@wanadoo.es

www.dolcmat.cat

Facebook/

    Llegir més   

 

Descripció
 

Dolçmat Llaminadures, SL nasqué l’any 1982 com una empresa dedicada a la distribució a l’engròs de dolços, llaminadures, fruits secs i xocolatines, entre altres productes. 

Fundada disposant únicament d’un local de 30 metres quadrats, actualment compta amb una nau de 500 metres quadrats de superfície, una flota de quatre furgonetes i una plantilla de cinc treballadors al servei dels nostres clients.

El catàleg de productes de la nostra empresa està compost per més de mil articles, amb una gran dinàmica referent a ofertes i novetats. Servim a quioscos, llibreries, estancs, bars, benzineres, supermercats, cinemes, locutoris i tot tipus de punts de venta d’impuls. Comercialitzem les primeres marques nacionals i internacionals, com Vidal, Fini, Churruca, Chupa Chups, Damel, Perfetti, Haribo, Lacasa, Nestlé, Roypas, Wrigley, Fleer, Trolli, Tosfrit, Risi, Dracco, Xanos Frutos Secos, entre d’altres.

El nostre àmbit de distribució són les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf, a més de part del Tarragonès, de l’Anoia i del Baix Llobregat. 

El nostre sistema de treball consisteix en la visita setmanal dels nostres comercials, amb l’entrega dels productes l’endemà de la realització de la comanda.

 
 
Galeria
01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg
 
Mapa


Ampliar Mapa